Evenementen

Kennis, innovatie en inspiratie

Equestrum zorgt voor kennis, innovatie en inspiratie dankzij het organiseren van verschillende evenementen en het bij elkaar brengen van de paardensector.

Inspiratiebijeenkomsten

Tijdens de Inspiratiebijeenkomsten van Equestrum wordt kennis gedeeld met studenten en docenten van de MBO Paardensport en Paardenhouderij en satelliet- en stagebedrijven. De bijeenkomsten worden georganiseerd ter versterking van de opleidingsthema’s.

Expertmeetings

De expertmeetings of kenniscafés met wisselende thema’s worden bezocht – en soms mede georganiseerd – door onze stakeholders. Zo organiseerden we nog in 2020 de expertmeeting Landschapsmodel. Een vruchtbare brainstorm over hippische recreatie en op welke manier we met de Equestrum Campus bij kunnen dragen aan het gebied Midden-Delfland.

Relatie-events

Lentiz MBO Paardensport Open Dag

Tijdens deze open dag nodigen we onze belangrijkste stakeholders, partners en sponsors uit. Hierbij presenteren we de stand van zaken van het strategisch actieplan en mogelijk nog andere onderwerpen die op dat moment belangrijk en nuttig zijn om te delen.

CHIO Rotterdam

Tijdens dit event nodigen we onze belangrijkste stakeholders, partners, sponsors en prospects uit. Thema/onderwerp bepalen we aan de hand van waar op dat moment behoefte aan is.

Wil jij weten of Equestrum iets voor jou kan betekenen?

Equestrum zet zich in voor evenementen, recreatie, opleidingen en de eigen campus.