Sponsoring

Serieuze speler

Met een jaarlijkse omzet van bijna 2 miljard euro, 400.000 actieve ruiters, 1.2 miljoen fans en 10.000 hippische bedrijven, is de paardensport is in economische omvang de tweede sport van Nederland. Om een serieuze speler op het wereldtoneel te blijven, zijn kennisdeling en innovaties onmisbaar.

© ConverseArchitects

Nieuwe verdienmodellen

Het onafhankelijke Internationale Hippisch Kennis- en Innovatiecentrum Equestrum bundelt de krachten! Samen met ondernemers, overheden, onderzoeksinstituten en onderwijs wordt de hippische sector naar een hoger niveau getild. Mét crossovers naar onder meer (inter)nationale handel, zorg en maatschappij, Agri & Food, Energie Transitie, haven, hospitality en leisure.

Return on investment

Equestrum denkt in een totaalconcept en vanuit een integrale (gebieds)benadering. Hierbij hangen we boven de materie en verbinden we zoveel mogelijk losse elementen aan elkaar. Wij leggen hierbij onze vinger op ieder mogelijk raakvlak tussen sport, overheid, onderwijs, bedrijven en hun doelgroepen. Van de onderscheidende strategie die daaruit volgt, profiteren alle betrokken partijen maximaal. We streven naar het realiseren van een platform dat tot in lengte van dagen kan bestaan en dat is verankerd in de regio en samenleving. In onze visie is het concept Equestrum en de campus een vliegwiel dat de ene na de andere (maatschappelijke) ontwikkeling in gang zet. Daarnaast stimuleert dit platform gebiedsontwikkeling en realiseert het bedrijvigheid.

Korte lijntjes

Equestrum is tevens aanjager van nieuwe verdienmodellen en uitgegroeid tot een inspirerend, slagvaardig netwerkplatform waar de lijntjes tussen bedrijven, overheid, gemeenten en onderwijs kort zijn.

Commerciële mogelijkheden

De commerciële mogelijkheden rond Equestrum zijn divers en, net als Equestrum, nog volop in ontwikkeling. Voor elke sponsor, groot of klein, stellen wij graag passende partnerpakketten op maat samen welke aansluiten bij het merk of bedrijf. Wij vertellen u hier graag alles over. Annemiek licht graag alle mogelijkheden toe.

Annemiek Haverbeke

Annemiek Haverbeke

Meer weten over de commerciële mogelijkheden?

Verbinden vanuit een return on investment gedachte is ons uitgangspunt.

Neem vandaag nog contact op met Annemiek voor gratis en vrijblijvend advies over de investeringsmogelijkheden.